Sea Life

Het weer is een beetje minder dan normaal, dus ik ben voor een indoor activiteit gegaan. Ik ben naar Sea Life en Wild Life geweest.
The weather has been a bit less than normal, so I went for an indoor activity. I went to Sea Life and Wild Life.

Sea Life stond als eerste op mijn lijstje.
Sea Life was first on my list.

Na mijn bezoek aan Sea Life, ben ik niet meer zo zeker of ik wel wil gaan duiken in de Great Barrier Reef. Er leven veel te veel creepy wezens in het water! Een paar voorbeelden:
After my visit to Sea Life, I’m not sure if I want to dive in the Great Barrier Reef anymore. Too many creepy creatures live in the water! A few examples:
  

Wat enge (maar coole) wezens:
Some scary (but cool) creatures:
  

Maar het leven diep in de zee kan natuurlijk ook erg mooi zijn. (Kan je Nemo’s vader en Dory spotten in de eerste foto? Je zal het eerst moeten vergroten door er twee of drie keer op te klikken)
But of course, life under the sea can also be very pretty. (Can you spot Nemo’s father and Dory in the first picture? You’ll have to enlarge it first by clicking it two or three times)
 

Hier wat lieve zeewezens:
Here are some nice sea creatures:
  Dewgong Er was een kind aan ’t schreeuwen over deze zeekoe (? Is dat de juiste vertaling?) en zijn moeder bleef maar zeggen dat hij ze moest vangen. Ik dacht dat hij het over de pokémon Dewgong had. Het was pas later dat ik ontdekte dat de naam van het zeedier daadwerkelijk dugong was en het kind het waarschijnlijk niet over pokémon had. ☹ Voor heel even dacht ik dat kinderen niet zo erg waren.
There was this kid screaming about this dugong and his mother kept telling him to catch it. I thought he was talking about the pokémon Dewgong. It wasn’t until later that I discovered its name actually is dugong and the kid probably wasn’t talking about pokémon. ☹ For a moment I thought kids weren’t that bad.

Zeepaardjes!
Seahorses!

En je kan nooit een aquarium verlaten zonder een roggenlachebekje! Dat gaat gewoon niet!
And you can never leave an aquarium without the stingray smiley face. You just can’t!

Deze heeft dan wel geen smiley face, maar wel een coole snor!
This one doesn’t have a smiley face, but it has a cool mustache!

Als volgende: Wild Life.
Next up: Wild Life.

.  M

2 thoughts on “Sea Life

Leave a comment