Pink and Yellow Sinkhole Birds

Today we saw lakes in all kinds of colors. It was very nice to see. We saw a few pink ones and one big yellow one.
Vandaag zagen we meren in allerlei kleuren. Het was erg leuk om te zien. We zagen een paar roze en ook een grote gele.

The weather was very changeable today. Rain, sun, rain, storm, sun (…) But it was a nice scenic drive next to all the lakes.
Het weer was erg wisselvallig vandaag. Regen, zon, regen, storm, zon (…) Maar het was een mooie rit naast alle meren.

Like I said before, the wheater was changeable. At some point it looked like we were about to drive into a storm. It wasn’t that bad, but for a moment I felt like it was the perfect setting for a tornado movie.
Zoals ik al eerder zei, het weer was wisselvallig. Op een bepaald moment leek het alsof we een storm in gingen rijden. Het was niet zo erg, maar voor een moment voelde het als de perfecte setting voor een tornadofilm.

Then we arrived in Mount Gambier. Over here is a lake formed by a crater. In summer it turns into “an insane hue of blue” (description of the Lonely Planet). But of course it’s winter, so it was just a normal lake.
Dan arriveerden we in Mount Gambier. Er is hier een meer gevormd door een krater. In de zomer verandert het in “een waanzinnige tint blauw” (beschrijving van de Lonely Planet). Maar natuurlijk is het winder, dus was het maar een normaal meer.

We also went to see two sinkholes (Cave Gardens and the Umpherston Sinkhole). They were nicely decorated, nice to see.
We zijn ook naar twee zinkgaten gaan kijken (Cave Gardens en de Umpherston Sinkhole). Ze waren mooi gedecoreerd, fijn om te zien.

Finally I saw my first blackbirds today! Yaay! I was so happy! I love my namesakes!
Tot slot zag ik vandaag mijn eerste merels! Yaay! Ik was zo blij! Ik houd van mijn naamgenoten!

Oh and I almost forgot to tell that the mirror has done some more work on Roberto. He has an infected wound on his back and has to go to the doctor. It’s causing him a lot of pain. Hopefully it’ll soon be alright again.
Oh en ik vergat bijna te vertellen dat de spiegel nog wat werk heeft verricht op Roberto. Hij heeft een geรฏnfecteerde wonde op zijn rug en moet naar de dokter. Het bezorgd hem heel veel pijn. Hopelijk is het snel terug in orde.

. M

Advertisements

9 thoughts on “Pink and Yellow Sinkhole Birds

 1. Mam says:

  Mooie natuur weer en weer zo helemaal anders. En wat de spiegel betreft, gelukkig zijn wij niet al te bijgelovig, want bij ons werkt dat niet haha.
  Ik vind eigenlijk dat jullie toch ook veel geluk hebben gehad, als ik denk aan de panne. Je bent er uiteindelijk nog geraakt zonder afgesleept te moeten worden, je bent zonder kleerscheuren uit de kooi gekomen. Dat kan toch al tellen. Een reis zonder nu en dan een tegenslag lijkt me ook niet realistisch.
  Het weer heb je niet in de hand, het is tenslotte winter. Als we hier zulk weer zouden hebben, zouden we blij zijn denk ik.
  Het is dus gewoon een mindset. Keep on smiling and enjoy every minute of it!
  See you soon! โค mam

  Like

  • Roberto zegt steeds dat we dat beetje geluk hebben door mij, maar dat hij enkel ongeluk heeft. Mjah, dan heeft hij toch geluk dat ik erbij ben met mijn geluk! :p Haha!
   Al bij al is het toch een heel leuke trip geweest! โค

   Like

 2. Fred says:

  Weer mooi verteld Merel.
  Wie kan zeggen dat ze een selfie heeft gemaakt met een witte haar die haar wilde verslinden, als het niet voor ocharme die enkele staafjes ijzer waren die er tussen zaten, die heeft haar droom waargemaakt. Dat is niet raar maar iets wat iedereen zou moeten doen voor dromen die ze zelf nog willen waarmaken ๐Ÿ™‚
  Dat jullie beiden maar zo vlug mogelijk weer gezond zijn en blijven.

  Like

 3. Liesbeth says:

  Mooi, al die verschillende meren. Vooral die rose, waar je bijna uit je jasje waaide ๐Ÿ™‚
  En wens Roberto beterschap.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s