A lizard, Bats and Toos

Ik ben mee geweest met de stadswandeling van de jeugdherberg, om nog wat nieuwe mensen te ontmoeten. Ik besloot om wat foto’s opnieuw te nemen, nu dat het weer zo prachtig was.
I went on the city walk with the hostel, to meet some more people. I decided to retake a few picture, now that the weather was absolutely beautiful.

Hier ben ik weer bij de brug.
Here I am with the bridge again.
 

The Opera House
 

We hebben ook een hagedis gespot.
We also spotted a lizard.

In de namiddag heeft Omri (iemand die ik vandaag heb ontmoet) gekookt en daarna ben ik gaan joggen. Ik had besloten om naar Centennial Park te gaan.
Ik zie de coolste dingen wanneer ik loop. Dit keer zag ik gigantische vleermuizen, wel honderden! En zolang dat ik gelopen heb, zolang bleef ik ze zien. Ik ondervond ook snel waarom, het park was vol insecten. Ik heb dus samen met de vleermuizen fijn mijn avondmaal binnengekregen.
In the afternoon Omri (someone I met today) cooked a meal and after that I went for a run. I decided to go to Centennial Park.
I see the coolest things when I run. This time I saw huge bats, hundreds of them! As long as I was running, I kept seeing them. I soon figured out why, the park was full of bugs. I guess I had a lovely dinner with the bats.

In Centennial Park waren er ook veel kaketoes. Ze verzamelden zich in een boom in het midden van het water. Ik veronderstel dat dat hun slaapplaats is.
In Centennial Park were a lot of cockatoos too. They were gathering in a tree in the middle of the water. I’m guessing it’s their place to sleep.

Op de terugweg denk ik een slang te hebben gezien. Ik ben er niet zeker van, want het bewoog niet (maar ik heb er dan ook nog geen seconde naar gekeken. Ik ben schreeuwend de andere kant op gelopen). Ik weet wel dat het er niet was op de heenweg, maar het was te donker aan ’t worden om een kijkje te nemen van iets dichterbij.
On my way back, I think I saw a snake. I don’t know for sure though, it didn’t move (but then again I only looked at it for a split second. Then I ran the other way, screaming). I know it wasn’t there before, but it was getting too dark to take a closer look.

Maar vandaag was er niet enkel goed nieuws, slecht nieuws komt later.
But today wasn’t all good news, bad news coming up later.

. M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s